Fra 1. juli 2022 ændrer Google deres annonceformater til det de kalder Performance Max. Som navnet indikerer, er det et annonceformat, der i henhold til Google kan give din virksomhed et ordentligt skub frem på Googles tjenester.

Performance Max er en videreudvikling af shopping kampagner, som giver annoncøren adgang til den fulde palet af værktøjer i Google Ads via én enkelt kampagne. Performance Max er designet til at komplimentere dine søgekampagner ved at finde konverterede kunder på tværs af alle Googles kanaler: YouTube, Display, Search, Discover, G-mail og Maps.

Hvad kan Performance Max?
Performance Max fungerer således, at man skal give Google al det materiale, som man har til rådighed. Det vil sige overskrifter, beskrivelser, annoncetekster, billeder og videomateriale. Derfra tager Google sig af resten og udvælger i alt materialet og skaber derefter tekst-, billed- og videoannoncer. Derudover skal Google vide hvem, der er den ønskede målgruppe samt hvilke konverteringspunkter, du er interesseret i at optimere efter. Derefter slippes algoritmen løs.

Google lover herefter, at de kan nå købsparate brugere med det rigtige budskab, på den rigtige kanal, så længe vi giver dem frie tøjler. Og på den måde kan du potentielt opnå bedre resultat end tidligere.

Succes med algoritmen
Det er således automatisering og udregninger, der er de primære faktorer her. Googles massive mængder af data og Performance Max gør det nemmere at nå ud til de rigtige målgrupper med de rigtige annoncetyper. Om de befinder sig på YouTube, G-mail eller søgeannoncer, sørger Performance Max for, at din målgruppe bliver eksponeret for dine budskaber. For at opnå gode resultater med Performance Max, så er et godt forarbejde nødvendigt. Med korrekt opsættelse af konvertings- og forretningsmål, målgrupper og gennemarbejdet materiale i form af billeder, tekst, video og landingspages med tydelige call-to-actions.

Er du interesseret i at komme i gang med Performance Max eller et andet aspekt af digital annoncering? Vi kan hjælpe dig med at skræddersy den digitale annoncering til din virksomhed. 

Kontakt os allerede i dag >