Clarity Heatmap hedder værktøjet, som kan give virksomheder indsigt i brugernes adfærd på deres hjemmeside. Ved hjælp af visuelle "varmekort" identificerer det områder med høj brugeraktivitet. Brug det til at optimere brugeroplevelsen af dit website!

Hjælp til at identificere problemer


Fordelene ved Clarity Heatmap er mange. Det hjælper virksomheder med at identificere potentielle problemer og flaskehalse på deres hjemmeside ved at afsløre, hvor brugerne bruger mest tid og udfører handlinger som klik og scroll. På den måde kan man revurdere placeringen af vigtige oplysninger og handlingselementer.

Nemmere at evaluere på CTA’er og links


Call-to-action-knapper og links kan også evalueres ved hjælp af Clarity Heatmap. Værktøjet kan nemlig overvåge, om brugerne udfører de ønskede handlinger, og om call-to-action-elementerne er synlige og attraktive nok. Derudover kan man se, hvor langt ned på siden brugerne scroller, og om de fx når ned til vigtige oplysninger, der er placeret langt nede på en side.

Respekterer private oplysninger


Det er vigtigt at få med, at Clarity Heatmap respekterer privatlivet. Det indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger, og data anonymiseres. Virksomheder kan få værdifulde indsigter, ja, men uden at gå på kompromis med de besøgendes privatliv!

Bred vifte af analytiske muligheder


Implementeringen af Clarity Heatmap er enkel og brugervenlig. Det tilbyder en intuitiv grænseflade til at analysere og fortolke varmekortdataene. Det er en del af et omfattende værktøjssæt, der giver virksomheder en bred vifte af analytiske muligheder.

Clarity Heatmap er med andre ord et smart værktøj for virksomheder, der ønsker at forstå og forbedre deres website og vil analysere på, hvordan brugerne interagerer med websitet. Værktøjet er let at implementere, brugervenligt og respekterer de besøgendes privatliv.

Skal vi hjælpe med at implementere Clarity med jeres hjemmeside? Det er et gratis værktøj, der kan anvendes til optimere jeres onlinetilstedeværelse og forbedre brugeroplevelsen!

Kontakt os allerede i dag >