Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i udbuddet af team management-værkøjer. Som vores samarbejdspartner bliver du fortrolig med systemet Monday.


Monday er et webbaseret arbejdsredskab, der gør det muligt at organisere og administrere projekter på en effektiv måde. Vi bruger det i stigende grad til at koordinere og kommunikere med vores samarbejdspartnere. Monday har nemlig en række nyttige funktioner så som opgavelister, tidsplanlægning og samarbejdsværktøjer. Det er derfor blevet lidt af et dagligt knudepunkt i vores opgaveløsninger, som gør det muligt at opdele projekter i trin og uddelegere opgaver. Det er også muligt at tilføje dokumenter, billeder og videoer til platformen, hvilket er handy, når vi laver content for kunder. Arbejdsgangene optimeres med Monday

Vi bruger Monday til at koordinere opgaver internt, men anvender det også i høj grad i samarbejdet med vores kunder – fx når vi laver kommunikationsplaner. Gennem os får vores kunder adgang til Monday og kan bruge platformen til at uddelegere opgaver og projekter samt uploade materiale til os. 


Det er alt sammen noget, der er med til at effektivisere samarbejdet og lette arbejdsgangene. Det mindsker mængden af mails samtidig med, at vores kunder altid kan følge med i, hvor langt vi er med opgaverne.Kommunikationsplaner, der bliver overholdt

Vores erfaring og anbefaling er altid at have en kommunikationsplan. Med en plan sikrer man, at man får postet indhold kontinuerligt på sociale medier og når i mål med projekter. Datosatte, jævnlige post holder folk til ilden, skaber større brandawereness og sikrer, at din virksomhed når bredere ud. Det er også via jævnlige post, man holder algoritmen ved lige.


Monday er ikke bare et godt planlægningsværktøj - det fungerer også rigtig godt til evaluering og arkivering af tidligere projekter. Det betyder, at du kan gå tilbage i din kommunikationsplan og se, hvordan du har kommunikeret noget tidligere eller se, hvordan et opslag performede.Kan tilpasses i uendelighed

Monday har en intuitiv brugerflade, der gør det nemt at komme i gang og nemt for alle at bruge. Kommunikationsplanerne kan tilpasses i det uendelige, så vi altid kan finde en løsning, der passer til lige netop din virksomhed.


Er du nysgerrig på Monday? Vi hjælper dig gerne i gang med at implementere det i din virksomhed. Det vil lette dine arbejdsgange og sætte din kommunikation og dit indhold i system.

Kontakt os allerede i dag >