3 GODE GRUNDE TIL AT DU BØR VÆLGE SEO

1) Det er vigtigt med et SEO fundament, da det er en langsigtet investering, der skaber stor værdi på den lange bane. Organisk søgning genererer 20 gange mere trafik end Google AdWords. Derfor bør AdWords bruges som supplement til SEO fundamentet.

2) For at få den bedste placering på Google er det vigtigt at skabe unikt, relevant indhold, der besvarer de spørgsmål, som folk søger efter. Udover teksten på selve websitet, er metabeskrivelser og titel tags vigtige elementer for, at du kan blive vist i de rette søgninger og dermed optimere din konverteringsfrekvens.

3) Google er dit førstehåndsindtryk - Make it count!


VI KAN HJÆLPE MED DIN SEO
Vi kan hjælpe med at finde de 10 mest relevante søgeord, der placerer dig højere på Google, og implementerer disse ord i websitetekst, metabeskrivelser og titel tags. Vi finder søgeordene ved blandt andet at analysere på data fra Google Analytics og rapporterer løbende på søgeordene, så vi konstant optimerer søgeordene efter jeres ønsker og brugernes søgeadfærd.


PRIS
Startanalyse af dit website kr. 1.700,-
Vi gennemgår hele indholdet på sitet i henhold til hvad søgemaskinerne kigger på.

Programmeringsforbedringer á en timepris på kr. 850,- Vi giver et estimat på timeantal til forbedringer efter startanalysen er gennemført.

Månedlig pris for optimering af de 10 søgeord kr. 2.500,-
Med websiteanalysen og programmeringsforbedringerne som grundlag sammensætter vi en liste på 10 søgeord, som vi løbende optimerer.


PERSONLIG OPFØLGNING
Hver måned tager vi en samtale med jer, så I kan følge med i vores arbejde, og vi kan diskutere, hvad vi fremadrettet skal fokusere på i vores optimering. I den forbindelse modtager I en månedlig rapport med status, udvikling og opfølgning på strategi og målsætning.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din SEO optimering, så kontakt os her >