Dit link i Instagram-bio er en værdifuld ressource, som kan omsætte profilbesøgende og følgere til betalende kunder. Uanset, om du er et brand, en virksomhed eller en indholdsproducent, spiller links en afgørende rolle i din tilstedeværelse på Instagram. Men er du også træt af, at du skal udskifte linket i din bio, hver gang du laver et opslag, hvor du henviser til et link?

For nyligt lancerede Instagram en funktion, der gør det muligt at have op til fem links i sin bio. Smart, måske... Forvirrende? Helt sikkert. For hvilket link skal brugeren gå efter, når du i dit opslag henviser til linket i bio, og der så optræder hele fem links.

Link-bio-landingpage er vejen at gå


Vi har løsningen! Med en såkaldt bio-landingpage behøver du kun have ét link i din bio. Linket er tilmed permanent, hvilket betyder, at du hverken skal udskifte det eller forholde dig til det, når du laver et nyt opslag, hvor du henviser til et link.

Med en link-i-bio-landingpage (vi kan kalde linket, hvad end du måtte ønske), ryger dine følgere ind på en oversigtsside med alle de links, du ellers ville have smidt i din bio, men som så ville overskrive hinanden.

Vi kan sågar tilpasse din landingspage, så den visuelt passer til din visuelle identitet, og hvad du ellers måtte have af ønsker i forhold til former og farver. Når du samler dine links på landingpagen, øger du chancen for konvertering via linket i din bio. Samtidig forbedrer du brugeroplevelsen og skaber et smart overblik for dine følgere.

Mulighederne er mange


Du kan bruge link-i-bio-landingpagen til uanede af tiltag. Fx kan du samle blogindlæg, opskrifter og podcast på landingpagen. Eller du kan promovere produkter, kampagner og tilbud eller endda integrere en tilmeldingsformular til dit nyhedsbrev.

Med landingpagen skærper du dit fokus på trafik og konverteringer. Landingpagen fungerer perfekt som bro mellem det sted, hvor dine følgere er (Instagram) og det sted, du tjener dine penge.

Skal vi hjælpe dig med at integrere løsningen? Vi kan også lave integrationer på tværs af andre systemer. Kontakt os for en uforpligtende dialog allerede i dag.