Et øjeblik :)
KANT Profil Coverbillede

KANT Profil

KANT Profil er en B2B-virksomhed, der sælger reklameartikler, tøj med logo, firmagaver, messeudstyr og meget mere.

Siden foråret 2023 har vi arbejdet tæt sammen med KANT Profil for at styrke deres tilstedeværelse online. Vi fungerer ikke blot som en serviceudbyder, men som en engageret rådgivende partner. Vores rolle omfatter at give anbefalinger vedrørende kampagnetyper, finjustere eksisterende annoncer for optimal ydeevne, udarbejde månedlige rapporter og tilbyde andre former for støtte og assistance for at sikre en effektiv annonceringsstrategi.

 

Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med Genie Corp. Deres konstante tilgængelighed og lynhurtige respons på vores henvendelser har overgået vores forventninger. Med deres skarpe indspark og evne til at udfordre status quo er de meget kompetente rådgivere for vores virksomhed. Vi er glade for at have dem med på vores rejse, og de har bidraget til at give vores virksomhed et løft.
Christian, Indehaver af KANT Profil

På et år har KANT Profil oplevet en stigning i brugere på deres website på 67% og en stigning i organiske brugere på 63,9%. Deres CTR (click-through rate) er gået fra 5,55% til 8,95%. Tallet angiver, hvor stor en procentdel af personer, der har set annoncerne, der rent faktisk har klikket på dem for at få mere information.

Endelig har vi hjulpet KANT Profil med at komme op på en ROAS (return on ad spend) på 16,05. Tallet indikerer, at KANT Profil har tjent 16,05 gange det beløb, de har investeret i annoncer.

Læs mere om vores kompetencer inden for digital annoncering her og hiv endelig fat i os, hvis vi også skal hjælpe din forretning med at performe bedre på Google!

Cyber Partners
Næste case

Cyber Partners