Et øjeblik :)
Kim Johansen Coverbillede

Kim Johansen

Kim Johansen Transport Group er en større, europæisk transportvirksomhed, som har mere end 40 år på bagen.

Vi har bl.a. hjulpet Kim Johansen Transport Group med deres nye website med alt, hvad det indebærer - fx sitemap, struktur og opbygning, design, farvevalg m.m. I processen anbefalede vi ligeledes en opdatering af logoet, som de valgte at implementere.

Før markøren helt til højre for at se det tidligere logo.Kim Johansen Transport Group ønskede også en sammenhængende visuel identitet i deres eksterne og interne kommunikation, hvorfor vi lavede en designguide til dem. Designguiden indeholder retningslinjer for tryksager, sociale medier, deres app (MyKim), logo på lastbiler, brevpapir, visitkort m.v. Derudover omfatter designguiden nogle generelle regler for valg af farver, skrifttyper, placering og brug af logo, præsentationsmaterialer, opsætning af diverse brochurer og tryksager.

 

Vi er virkelig tilfredse med vores nye website. Det udstråler professionalisme, brugervenlighed og overskuelighed - perfekt tilpasset vores forretning. Takket være Genie Corp. har vores branding nået nye højder og afspejler nu nøjagtig den virksomhed, vi repræsenterer.

Den ensartede visuelle stil skaber en sammenhængende oplevelse på tværs af alle vores kanaler, og det er en sand fornøjelse!

Læs mere om vores kompetencer inden for websites her og tag endelig kontakt til os, hvis det er ved at være tid til, at dit website skal opdateres!

Næste case

AutoRemind