Et øjeblik :)

KongresKompagniet

KongresKompagniet er en professionel kongresarrangør med base i Aarhus. De bistår med planlægning og gennemførelse af alle typer kongres- og mødearrangementer både i Danmark og internationalt.

Siden virksomhedens grundlæggelse i 2002 har KongresKompagniet opbygget en solid profil og er anerkendt som markedsleder i Aarhus-regionen.
Ting vi har lavet for Kongreskompagniet: Logo
Some opslag for Kongreskompagniet

Vi har designet KongresKompagniets hjemmeside, der blandt andet præsenterer deres ydelser, kalender og referencer på en brugervenlig måde.

For at øge KongresKompagniets onlinesynlighed og styrke deres brand udvikler vi løbende på deres sociale mediestrategi og producerer ugentligt opslag i form af billeder, videoer og tekster til Instagram, Facebook og LinkedIn.

Vi har også udarbejdet professionelt præsentationsmateriale og brochurer for KongresKompagniet, opdateret deres logo og produceret video- og billedmateriale, der fremhæver deres ekspertise.

I KongresKompagniet er vi meget tilfredse med samarbejdet med Genie Corp. De rammer spot on med det, de laver. Både i forhold til vores visuelle profil og dét, vi gerne vil signalere og kommunikere til omverdenen.

Vi oplever en rigtig god dialog med Genie og er i løbende kontakt. Det betyder, at de altid har fingeren på pulsen og ved præcist, hvad vi går og makker med. På den måde kan de lave aktuelt indhold til vores forskellige kanaler, og det er guld værd!
Tine Hedegaard Sørensen, Administrerende Direktør
KongresKompagniet
Næste case

AutoRemind