Julegaver

Julen er kommet for at blive – er du klar til julehandlen?


Julen står for døren, og der er meget at tænke på, når det kommer til at planlægge dine julekampagner. Det stadigt stigende mobilforbrug og fremkomsten af nye platforme har påvirket forbrugernes købsvaner, og undersøgelser fra Google viser, at hele 48% af kunderne er åbne over for at handle hos nye forhandlere i julesæsonen. Det er vigtigere nu end nogensinde før, at det digitale benarbejde gøres tidligt, for at få succes i forbindelse med julehandlen 2019. Vi giver dig her vores 3 bedste råd.


1)  Vær tydelig
I juleperioden er det endnu vigtige at kommunikere tydeligt omkring åbningsdage og -tider, da de ofte afviger fra normalen. I takt med at folk løber tør for tid og skal nå at handle de sidste gaver inde juleaften, skifter mange fra online browsing til fysiske butiksbesøg – og her er det vigtigt, at de let kan finde informationer om din butiks åbningstider og lokation.
Antallet af mobilsøgninger efter ”hvor kan jeg købe…” voksede i 2018 med 85%. Sørg for at opdatere dine åbningstider og opret et opslag via Google My Business, hvis du afholder julearrangementer eller tilbyder særlig service som for eksempel gaveindpakning.


2)  Vær bekvem
Når folk stresser rundt for at komme igennem indkøbslisten, søger mange ofte hjælp på mobilen til at planlægge den hurtigste og nemmeste rute gennem byen. Søgninger efter nærliggende butikker og faciliteter er stadigt stigende – særligt i den travle juletid.
Ved at vise lokale søgeannoncer på Google Maps kan du hjælpe kunderne med at finde din nærmeste placering via rutevejledning.


3)  Vær generøs
Sidste år steg søgninger efter online tilbud og deals i juletiden, og det samme kan forventes af dette års julesæson. Mange mennesker har masser af køb at foretage, og de prøver at spare, hvor de kan – ikke kun på gaver, men også på mad og dagligdagsvarer, der kan bestilles online.
Overvej om du vil køre en tilbudskampagne i julesæsonen for at kunderne vælger netop dit produkt. En god ide er at bruge remarketing annoncer med rabatkoder, så du kan få omvendt en potentiel kunde til en reel kunde.


Kort sagt gælder det om at imødese kundernes behov. Jo bedre du gør dette, jo større chance er der for, at de vælger at foretage deres juleindkøb i netop din forretning. Vær bevidst om, at den moderne forbruger foretrækker at købe fra brands, der hjælper dem med at opdage nye ting, finde det, de har brug for, og anskaffe sig det med mindst muligt besvær, alt sammen på en personlig og relevant måde.


Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din digitale synlighed, så kontakt os her >