De fleste kender YouTube, men YouTube bliver ofte overset i marketings-regi. Det er ærgerligt, for YouTube har faktisk mange potentialer inden for marketing. Vi vil gerne præsentere nogle af de mange muligheder og uddybe, hvordan du aktivt anvender YouTube i markedsføringen af din virksomhed samt nævne nogle af de fordele, det kaster af sig.

Hvordan anvender virksomheder YouTube?


Sammen fandt vi på konceptet ”Just a minute”. En 60 sekunders videoer, der definerer produktet med en tilhørende forklaring kombineret med animerede elementer. Det skulle være korte formater, der både er overskuelige i varighed, men også i kommunikation.


”I AutoRemind er vi gået fra at være et selskab med et produkt til i dag at have 16 produkter og flere på vej. Vores produkter er fuldautomatiske, men det er komplekst at forklare, hvordan de virker bagved. Derfor valgte vi at bruge videomediet, da det er bedre til at forklare mere komplicerede ting i forhold til tekst på et website. Idet formatet blev korte et-minuts videoer og dermed ikke tager så lang tid at se, håbede vi, at flere ville se dem,” fortæller Bo Nielsen, CEO, AutoRemind.


Videoerne har flere funktioner

Ikke nok med, at videoerne aktivt kan bruges som salgsmateriale af sælgerne i AutoRemind, så genererer de også organisk indhold, idet de er tilgængelige på YouTube. Det betyder, at AutoRemind bliver bedre indekseret. Derudover kan videoerne også anvendes til digital annoncering. De er tilpasset Googles kommende annonceringsform. Du kan læse mere om Google ændringer i annoncering her.


Skal din virksomhed i gang med at bruge YouTube?

Vi håber, du blev lidt klogere på, hvordan YouTube kan anvendes i markedsføringen af din virksomhed. Måske det affødte en idé til, hvordan din virksomhed kan anvende YouTube? Vi er klar til at hjælpe dig i gang!


Kontakt os allerede i dag >