Et øjeblik :)

HARCO

HEAVY LIFTING
 
HARCO Heavy Lifting leverer specialydelser og udstyr til vindindustrien. Da HARCO Heavy Lifting skulle indtage markedet, manglede de et logo og en visuel identitet. Derfor tog de kontakt til os, hvorefter vi afholdt  workshops med HARCO Heavy Lifting omkring hele virksomheden. Vores erfaring er, at det er via et dybdegående kendskab til virksomheden, de bedste løsninger bliver skabt. På disse workshops kom vi frem til HARCO Heavy Liftings værdisæt og efterfølgende designede vi logo, visuel identitet, visitkort samt hjemmeside i tæt samarbejde med HARCO Heavy Lifting.
Ting vi har lavet for Harco: Visitkort

Ting vi har lavet for Harco: Website
Ting vi har lavet for Harco: Logo

Som nyopstartet virksomhed er der ofte travlt, og det betyder mange gange, at sociale medier bliver nedprioriteret. Derfor har vi i samarbejde med HARCO Heavy Lifting produceret og postet indhold på Facebook og LinkedIn. Vi har også designet præsentationsmateriale og produceret en profilvideo.

Genie Corp. er en kreativ, iderig og engageret samarbejdspartner.
Vi har selv mange ideer, og deres smarte værktøjer hjælper os med at have fokus på akutte opgaver samtidigt med en struktureret tilgang til den overordnede strategi. De er lige så ”mærkelige” som os. Det medfører, at vi har det sjovt samtidigt med, at vi udfører noget enormt vigtigt.
Henrik Harkes, Chief Executive Officer
HARCO HEAVY LIFTING
Harco billede
Kim Johansen
Næste case

Kim Johansen