Med en placering som verdens næststørste søgemaskine er YouTube en oplagt mulighed for at brande din virksomhed og tiltrække nye kunder. Dagligt benytter 29% af danskerne YouTube, mens 52% benytter det ugentligt.

Sammenlignet med reklamer på flow-tv, vises dine videoannoncer på YouTube udelukkende for din målgruppe, som du blandt andet har defineret ud fra demografi og interesser. Derudover kan du selv ønske, hvilke YouTube-kanaler dine annoncer skal vises i sammenhæng med. En anden forskel fra reklamer på flow-tv er også, at du kun betaler for relevante og nøje udvalgte eksponeringer. Derfor kan YouTube annoncering være effektivt over for de personer, der søger efter dit produkt eller brand.Video er effektiv kommunikation

YouTube har forskellige annonceformater. Det kan både være stillbilleder og tekster, men det kan også være videoannoncer. Videoer er effektive, da de kommunikerer en kompleks problemstilling eller viser et produkt i funktion. Fastholdelse af seeren

Videoannoncer på YouTube kan både vises inden og under afspilning af videoer på YouTube. Det betyder, at du har brugerens fulde opmærksomhed, idet de selv har bestemt det indhold, de har sat i gang. Derudover findes der både videoannoncer, der kan springes over efter 5 sekunder og videoannoncer, som man ikke kan springe over. Fordelen er at du først betaler et mindre beløb efter seeren har set minimum 30 sekunder eller klikket på din video.Skal vi hjælpe din virksomhed med at komme i gang med annoncering på YouTube?

Vi har stor ekspertise inden for YouTube-annoncering og rådgivning herom, og vi kan hjælpe dig med det rigtige setup, så du skaber opmærksomhed på dit brand og når ud til nye, potentielle kunder.

Kontakt os allerede i dag >