Med en placering som verdens næststørste søgemaskine er YouTube en oplagt mulighed til at brande din virksomhed og tiltrække nye kunder. Dagligt benytter 29% af danskerne YouTube, mens 52% benytter det ugentligt.

Sammenlignet med reklamer på flow-tv vises dine videoannoncer på YouTube udelukkende for din målgruppe, som du blandt andet definerer ud fra demografi og interesser. Derudover kan du selv ønske, hvilke YouTube-kanaler dine annoncer skal vises i sammenhæng med. En anden forskel fra reklamer på flow-tv er også, at du kun betaler for relevante og nøje udvalgte eksponeringer. Derfor kan YouTube-annoncering være effektivt over for de personer, der søger efter dit produkt eller dit brand.


Video er effektiv kommunikation

YouTube har forskellige annonceformater. Det kan både være stillbilleder og tekster, men det kan også være videoannoncer. Videoer er effektive, da de kommunikerer en kompleks problemstilling eller viser et produkt i funktion. 


Fastholdelse af seeren

Video-annoncer på YouTube kan både vises inden og under afspilning af videoer på YouTube. Det betyder, at du har brugerens fulde opmærksomhed, idet de selv har bestemt det indhold, de har sat i gang. Derudover findes der både videoannoncer, der kan springes over efter fem sekunder og videoannoncer, som man ikke kan springe over. Fordelen er, at du først betaler et mindre beløb, efter seeren har set minimum 30 sekunder eller klikket på din video.


Skal vi hjælpe din virksomhed i gang med annoncering på YouTube?

Vi har stor ekspertise inden for YouTube-annoncering, og vi kan rådgive dig med det rigtige setup, så du skaber opmærksomhed om dit brand og når ud til nye, potentielle kunder.

Kontakt os allerede i dag >