"Employee Advocacy" er en vigtig taktik, som virksomheder kan have stor gavn af at benytte strategisk. Det indebærer, at medarbejdere er villige til at repræsentere og fremme virksomheden både internt og eksternt. Gør de det på en positiv måde, vil det fremme marketing, rekrutteringsmuligheder, salg og i det hele taget det interne engagement.

Hvordan fungerer Employee Advocacy?


Dine medarbejdere kan hjælpe med at opbygge din virksomheds brand ved at dele positive oplevelser gennem deres netværk. Appellerer I jeres medarbejdere til at gøre dette, kræver det en klar strategi, træning og en række initiativer, der skal opmuntre til medarbejdernes involvering.

Employee Advocacy er dog ikke noget, man sætter i værk fra den ene dag til den anden. Det forudsætter en virksomhedskultur, der fremelsker engagement, tillid og åbenhed.

Hvad er fordelene ved det?


Employee Advocacy kan være en yderst effektiv måde, hvorpå din virksomhed kan forbedre sin synlighed og troværdighed, tiltrække og fastholde talenter og øge kundetilfredsheden. Fordelene er med andre ord mange, hvis det bliver anvendt korrekt og på et strategisk niveau.

Hvordan implementerer man det? 


En effektiv strategi for Employee Advocacy starter med en positiv arbejdskultur og klare kerneværdier. Træning er også vigtigt, ligesom man bør give medarbejderne de nødvendige værktøjer til at promovere virksomheden. Anerkendelse af og belønning til medarbejdere, der går det ekstra skridt for virksomheden, er også en central del af det.

I sidste ende kræver Employee Advocacy tid og konstant engagement, men det kan give betydelige fordele for din virksomhed såvel som for dine ansatte!

Skal vi hjælpe din virksomhed godt i gang med Employee Advocacy? Så kontakt os i dag.